Binnen schilderwerk in Westland en omgeving.

Heeft u binnen schilderwerk? Wij kunnen dat voor u zorgvuldig uitvoeren. Deuren, trap, kozijnen, beplatingen, ramen, met  verf spuiten of met de kwast/roller schilderen.

Neem contact op

binnenschilderwerk
Ruim 25 jaar ervaring
Complete werkzaamheden
Duidelijke afspraken

Verfspuiten

Verfspuiten heeft het voordeel van hoge laagdiktes in èèn behandeling, daardoor kan er vlot gewerkt worden, het vereist wel enig afplakwerk. Het is per situatie afhankelijk wat de beste manier is om een mooi vlot resultaat te verkrijgen. Verfspuiten en  met de kwast/roller  verven is bijvoorbeeld voor een trap een goede combinatie. Door hoge laagdiktes van het verfspuiten creëer je een goede onderlaag, waarin er goed geplamuurd en fijn geschuurd  kan worden voor de eindlaag. Met de kwast en roller word dan de eindlaag aangebracht.

Vraag offerte aan

binnenschilderwerk2

Ervaringen van onze klanten

Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Ons nieuwbouw appartement laten spuiten, zeer tevreden, erg vriendelijk en vooral belangrijk: goede kwaliteit!

Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Vandaag de klus in ons huis afgerond. Netjes en flexibel gewerkt. Hij stelde zelf voor om nog wat mee te nemen in het schilderwerk (wat we eigenlijk niet wilden laten schilderen), omdat het anders teveel zou afsteken. Hij had inderdaad gelijk, want nu ziet het er perfect uit. Communiceren het beste via directe lijnen, dus face-to-face of telefonisch.
Als we weer een klus hebben, mogen zij het weer uitvoeren!

Aimée Hovius-Backus

Ze zijn vriendelijke, werken netjes en klantgericht.

 Of bel John van den Bos 06 26 07 44 09

Uw specialst in deze diensten