Binnen schilderwerk in  regio Westland en omgeving.

Heeft u binnen schilderwerk? Wij kunnen dat voor u zorgvuldig uitvoeren. Deuren, trap, kozijnen, beplatingen, ramen, met  verf spuiten of met de kwast/roller schilderen.

Meest voorkomende werkzaamheden: Met een verfschrapper over de ondergrond voor loszittende verf, schoonwassen van de ondergrond, uit repareren van butsen of schoef/niet gaten, schuren, als het nodig is voorlakken/spuiten, inkitten van openstaande kieren/aansluiting. Het geheel af schilderen/spuiten. Waar nodig dekken wij vloeren of wanden af.

Wij zijn een familie bedrijf vader en zoon.

Wij werken zonder personeel.

Neem contact op

binnenschilderwerk
Ruim 25 jaar ervaring
Complete werkzaamheden
Duidelijke afspraken

Verfspuiten

Verfspuiten heeft het voordeel van hoge laagdiktes in èèn behandeling, daardoor kan er vlot gewerkt worden, het vereist wel enig afplakwerk. Het is per situatie afhankelijk wat de beste manier is om een mooi vlot resultaat te verkrijgen. Verfspuiten en  met de kwast/roller  verven is bijvoorbeeld voor een trap een goede combinatie. Door hoge laagdiktes van het verfspuiten creëer je een goede onderlaag, waarin er goed geplamuurd en fijn geschuurd  kan worden voor de eindlaag. Met de kwast en roller word dan de eindlaag aangebracht.

Vraag offerte aan

binnenschilderwerk2

Ervaringen van onze klanten

Met liefde voor het vak

Recent ons huis laten schilderen door John en Mark. Echte schilders met liefde voor het vak. Alles zit strak in de lak, de heren werken schoon en zijn beide uiterst vriendelijk. Aaanrader!

Goede vakman, prettig en flexibel

John heeft de plafonds en wanden van ons appartement met latex gespoten nadat hij van enkele wanden het behang verwijderd heeft en op een van de wanden vliesbehang heeft aangebracht. We hebben hem ervaren als een goede vakman, prettig en flexibel in de omgang en bovendien een man die afspraken nakomt en zijn beloften waarmaakt. Het werk was afgerond nog voor de afgesproken datum en zoals beloofd heeft hij er iets moois van gemaakt. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Ons nieuwbouw appartement laten spuiten, zeer tevreden, erg vriendelijk en vooral belangrijk: goede kwaliteit!

 Of bel John van den Bos 06 26 07 44 09

Uw specialst in deze diensten