Muur en plafond verven in regio Westland en omgeving.

Nieuw stucwerk of bestaande  wanden en plafonds kunnen wij voor voor u met de airless spuitmachine spuiten of met de roller aanbrengen. Wij behandelen de ondergrond waar nodig , zodat er een mooi egaal resultaat verkregen wordt.

Wij zijn een familie bedrijf vader en zoon.

Wij werken zonder personeel.

Neem contact op

muurverven2
Ruim 25 jaar ervaring
Complete werkzaamheden
Duidelijke afspraken

Muur en plafond verven

Wij kunnen voor u de wanden met verschillende muurverven afwerken, een goed afneembare of matte muurverf. Kwetsbare wanden  in een gang of bij de keuken kunnen wij afwerken in een blanke coating, zodat de wanden meer kras en stootvast zijn, en heel goed reinigbaar.

Is uw huis of bedrijfspand toe aan een opfrisbeurt? Of bent u simpel weg gewoon de kleur, die nu op uw wanden en/of plafonds zit, beu?

muurverven

Ervaringen van onze klanten

Met liefde voor het vak

Recent ons huis laten schilderen door John en Mark. Echte schilders met liefde voor het vak. Alles zit strak in de lak, de heren werken schoon en zijn beide uiterst vriendelijk. Aaanrader!

Goede vakman, prettig en flexibel

John heeft de plafonds en wanden van ons appartement met latex gespoten nadat hij van enkele wanden het behang verwijderd heeft en op een van de wanden vliesbehang heeft aangebracht. We hebben hem ervaren als een goede vakman, prettig en flexibel in de omgang en bovendien een man die afspraken nakomt en zijn beloften waarmaakt. Het werk was afgerond nog voor de afgesproken datum en zoals beloofd heeft hij er iets moois van gemaakt. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Ons nieuwbouw appartement laten spuiten, zeer tevreden, erg vriendelijk en vooral belangrijk: goede kwaliteit!

 Of bel John van den Bos 06 26 07 44 09

Uw specialst in deze diensten