Buiten schilderwerk in regio Westland en omgeving.

Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of (bedrijfs) pand bedoeld. Denk hierbij aan kozijnen, (garage) deuren, gevelbetimmeringen, buitenmuren, schuttingen en hekwerken.

Neem contact op

buitenschilderwerk1
Ruim 25 jaar ervaring
Complete werkzaamheden
Duidelijke afspraken

Buiten schilderwerk

Buitenschilderwerk heeft als voornaamste doel uw hout- en muurwerk in goede conditie te houden. In ons klimaat is het immers belangrijk om tijdig onderhoud te plegen.
Het is van belang uw huis of pand ongeveer eens in de vijf jaar van buiten te laten schilderen.
Vakkundig en kwalitatief schilderwerk beschermt en verfraait tevens het uiterlijk van uw huis of (bedrijfs) pand.

Voordat er geschilderd wordt controleren wij de beglazingskitranden, openstaande verbindingen, kopse kanten, scherpe kanten aan kozijnen, schrapen ondeugdelijke kozijnverbindingen open en vullen deze uit met een duurzaam flexibel epoxy reparatiemiddel om vochtindringing te voorkomen.
Als al deze zaken inorde zijn, wordt er een goed verfsysteem aangebracht.

Vraag offerte aan

buitenschilderwerk2

Ervaringen van onze klanten

Met liefde voor het vak

Recent ons huis laten schilderen door John en Mark. Echte schilders met liefde voor het vak. Alles zit strak in de lak, de heren werken schoon en zijn beide uiterst vriendelijk. Aaanrader!

Goede vakman, prettig en flexibel

John heeft de plafonds en wanden van ons appartement met latex gespoten nadat hij van enkele wanden het behang verwijderd heeft en op een van de wanden vliesbehang heeft aangebracht. We hebben hem ervaren als een goede vakman, prettig en flexibel in de omgang en bovendien een man die afspraken nakomt en zijn beloften waarmaakt. Het werk was afgerond nog voor de afgesproken datum en zoals beloofd heeft hij er iets moois van gemaakt. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Ons nieuwbouw appartement laten spuiten, zeer tevreden, erg vriendelijk en vooral belangrijk: goede kwaliteit!

 Of bel John van den Bos 06 26 07 44 09

Uw specialst in deze diensten