Latex spuitwerk in de regio Westland, Den Haag en Rotterdam

Voor grote of kleine oppervlaktes kunnen wij bij u latex spuiten. Met een strak glad eind resultaat.

Neem contact op

latexspuiten1
Ruim 25 jaar ervaring
Complete werkzaamheden
Duidelijke afspraken

Uw plafond of wanden voorzien van strak latex spuitwerk

Zorgvuldig en professioneel uitgevoerd.

Voordat wij beginnen met latex spuiten, plakken wij eerst de wanden af met een strook papier van circa 30cm. Op die manier krijg je geen spuitsporen op de wanden. Zijn de wanden al afgewerkt, en dienen die schoon te blijven, dan plakken wij de wanden af met een plastic gordijn over de gehele muur, zodat er geen spuitnevel op de muren komen. Na het spuiten verwijderen wij het afplak materiaal en nemen het mee.

Ligt er een vloer die schoont dient te blijven, dan plakken wij de vloer af met stucloper (vloeistof dicht karton) na het spuiten vouwen wij de stucloper op en nemen het afval mee.

Stucwerk plafond spuiten wij in 2 lagen, verspreidt over 2 dagen. 1e laag het opheffen van de zuiging van het stucwerk, (daardoor gaat de eindlaag mooier uitvloeien) en een betere hechting eindlaag. 2e laag spuiten wij in een zeer matte muurverf, voor een mooi mat egaal resultaat!

Wij werken met een zeer krachtig latex spuitpomp, daardoor kunnen wij vlot veel materiaal aanbrengen, wat zorgt voor een streeploos eindresultaat.

Benieuwt wat strak latex spuitwerk voor uw situatie kost?

Vul het contact formulier in met een duidelijke omschrijving van de situatie, en krijg de zelfde dag een vrijblijvende offerte.
Een voorbeeld van punten om door te geven:

*Aantal m2.
*Moeten de wanden geheel schoon blijven.
*Vloer afgedekt worden met stucloper.
* Is het 1 grote ruimte of meerder kamers.
*Wat is de ondergrond nieuw stucwerk of bestaand spuitwerk korrel of glad.
*Is het een appartement met lift, of een woonhuis.

Voor grotere werkzaamheden,  een hele woning plafond of wanden latexspuiten maken wij een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag offerte aan

latexspuiten2

Ervaringen van onze klanten

Met liefde voor het vak

Recent ons huis laten schilderen door John en Mark. Echte schilders met liefde voor het vak. Alles zit strak in de lak, de heren werken schoon en zijn beide uiterst vriendelijk. Aaanrader!

Goede vakman, prettig en flexibel

John heeft de plafonds en wanden van ons appartement met latex gespoten nadat hij van enkele wanden het behang verwijderd heeft en op een van de wanden vliesbehang heeft aangebracht. We hebben hem ervaren als een goede vakman, prettig en flexibel in de omgang en bovendien een man die afspraken nakomt en zijn beloften waarmaakt. Het werk was afgerond nog voor de afgesproken datum en zoals beloofd heeft hij er iets moois van gemaakt. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Ons nieuwbouw appartement laten spuiten, zeer tevreden, erg vriendelijk en vooral belangrijk: goede kwaliteit!

 Of bel John van den Bos 06 26 07 44 09

Uw specialst in deze diensten