Spachtelputz in regio Westland en omgeving.

Spachtelputz is een sierplijster welke, zowel buiten als binnen, toegepast kan worden.
Het bestaat uit Marmerkorrels en bindmiddelen, heeft een decoratieve structuur en kan naar wens worden gevarieerd van fijn tot grof.

Wij zijn een familie bedrijf vader en zoon.

Wij werken zonder personeel.

Neem contact op

spachtelputz1
Ruim 25 jaar ervaring
Complete werkzaamheden
Duidelijke afspraken

Spachtelputz

Spachtelputz is verkrijgbaar in de korrelgradaties 0.9mm, 1.2mm, 1.5mm, 2.0mm, 3.0mm en kan in verschillende kleuren gemaakt worden.

Om wanden met spachtel af te kunnen werken zijn perfect gladde wanden niet vereist.
Bij bestaande structuur op de wanden, of bij Spachtelputz reparatie, kunnen wij de wanden eerst weer glad maken met onze spackspuitmachine. Door veel spack op de ondergrond te spuiten en dit glad te strijken met een stucadoorsmes, ontstaat er een goede basis om te kunnen spachtelen.

Enkele soorten op een rij:
  • Grote inwendige hardheid en slijtvastheid.
  • Stootvast.
  • Voor een naadloze afwerking.
  • Mat.
  • Decoratieve structuur effecten.
  • Elastisch, kan veel spanning hebben. ( bij voorwerk van de wanden wordt er om scheuren te voorkomen, bij aansluiting en/of overgangen, gerepareerd met een gaasband. )
spachtelputz2

Ervaringen van onze klanten

Met liefde voor het vak

Recent ons huis laten schilderen door John en Mark. Echte schilders met liefde voor het vak. Alles zit strak in de lak, de heren werken schoon en zijn beide uiterst vriendelijk. Aaanrader!

Goede vakman, prettig en flexibel

John heeft de plafonds en wanden van ons appartement met latex gespoten nadat hij van enkele wanden het behang verwijderd heeft en op een van de wanden vliesbehang heeft aangebracht. We hebben hem ervaren als een goede vakman, prettig en flexibel in de omgang en bovendien een man die afspraken nakomt en zijn beloften waarmaakt. Het werk was afgerond nog voor de afgesproken datum en zoals beloofd heeft hij er iets moois van gemaakt. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Ons nieuwbouw appartement laten spuiten, zeer tevreden, erg vriendelijk en vooral belangrijk: goede kwaliteit!

 Of bel John van den Bos 06 26 07 44 09

Uw specialst in deze diensten