Recenties

51 recenties
Anke en WJ
21 mei 2020
Binnen- en buitenschilderwerk zijn perfect uitgevoerd door John en Mark. Alles weer strak in de lak en muren en plafonds zien we weer prachtig uit. Er is vakwerk geleverd! Onze ervaring is alleen maar positief, ze zijn erg flexibel, denken mee en werken rustig en netjes. Als er weer iets geschilderd moet worden weten wij wie we moeten bellen.
An
15 maart 2020
Bedankt voor de keurige werkzaamheden. Jullie advies om het plafond te laten 'spacken' in plaats van 'witten' is het juiste geweest. Het plafond is heel mooi geworden. Mark, top gewerkt.
Bart Ranke
14 maart 2020
Deze week hebben John en Mark onze hal beneden , de twee deuren en radiator, de vide, de dakkoepel, trapleuning met spijlen , de overloop boven en alle wanden gesaust en geschildert. Dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd , alles netjes afgeplakt en lampen en deurkrukken teruggeplaatst.
Frans van der Boom
5 maart 2020
Deze week de klus in ons huis afgrond, netjes afgewerkt, ziet er perfect uit, overleg en samenwerking uitstekend, ze werken netjes en ruimen alles op, perfect, de volgend klus mogen ze weer uitvoeren.
Alexander van Leeuwen
27 februari 2020
Vorige week de klus in ons huis uitgevoerd. Netjes en flexibel gewerkt. Stelde zelf voor om nog wat mee te nemen in het schilderwerk (wat we eigenlijk niet wilden laten schilderen), omdat het anders teveel zou afsteken. Hij had inderdaad gelijk, want nu ziet het er perfect uit. Communiceren het beste via directe lijnen, dus face-to-face of telefonisch. Als we weer een klus hebben, mogen zij het weer uitvoeren!
Alexander van Leeuwen
27 februari 2020
Vorige week de klus in ons huis afgerond. Netjes en flexibel gewerkt. Stelde zelf voor om nog wat mee te nemen in het schilderwerk (wat we eigenlijk niet wilden laten schilderen), omdat het anders teveel zou afsteken. Hij had inderdaad gelijk, want nu ziet het er perfect uit. Communiceren het beste via directe lijnen, dus face-to-face of telefonisch. Als we weer een klus hebben, mogen zij het weer uitvoeren!
Rick en Linda
10 februari 2020
Goede en duidelijke communicatie, schakelen met/voor derde geen probleem! Helemaal super gegaan allemaal! Werk ziet er goed uit en zijn super tevreden over jullie werk! Bedankt voor al het werk!
Fam. van der Hout
9 februari 2020
Nadat John en Mark meer dan 10 jaar geleden de muren met spack hadden gespoten was het tijd voor een opfrisbeurt. Gelijk maar het plafond dat vanuit de nieuwbouw niet zo heel netjes was weer opnieuw laten spuiten.... Weer netjes gedaan mannen, bedankt!!
Petra Bassant
5 februari 2020
John heeft zowel vorig jaar m’n keuken als dit jaar de nieuwe badkamer geschilderd, vakwerk!!!
Henk Barentsen
7 januari 2020
Hele huis laten schilderen en klein deel behangen. Ontzettend goede afwerking. Ben erg te spreken over het secuur er gewerkt is. Ik beveel jmbos ten zeerste aan.
Willem-Jan en Anke
18 december 2019
Heel erg tevreden over het schilderwerk van John en Mark. Onze hal en trappenhuis zien er prachtig uit. Vakwerk geleverd door J&M. Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanraden.
Eric & Astrid
18 oktober 2019
Wij zij heel erg tevreden met de werkzaamheden die John en zijn zoon Mark in onze nieuwe 2 onder 1 kap woning in Pernis hebben verricht. Ze zijn vakkundig, denken mee en werken heel netjes. Wijn gaan ze zeker aanbevelen. Bedankt voor de geleverde diensten en de goede gesprekken
Eveline
6 oktober 2019
John heeft onze winkel in Den Haag erg mooi voorzien van latex spuitwerk, zowel het plafond als de wanden. Het werk is van zeer goede kwaliteit en de communicatie verliep prettig. We zullen John zeker weer inschakelen wanneer een project zich aandient.
Martin Veraar
20 mei 2019
John heeft bij ons het buitenschilderwerk gedaan. Hij heeft dit goed, netjes en op rustige wijze gedaan. Het geleverde werk is van goede kwaliteit, de prijs - kwaliteit verhouding is uitstekend. Tot 2024 en nogmaals bedankt .
Paul van de Burgt
22 september 2018
John en Mark hebben de buitenboel van ons huis voortreffelijk geschilderd. Wij kunnen er weer jaren mee vooruit. John, Mark, nogmaals bedankt. Dikke 10
Saskia en Jan
31 december 2017
De benedenverdieping, de badkamer en de open trap waren weer eens aan een update toe. Van de drie schildersbedrijven die we hadden uitgenodigd, waren John en Mark verreweg het snelst met een offerte, en die was ook nog eens scherp. Ook over de uitvoering waren we heel erg tevreden. John en Mark zijn echte perfectionisten . Goed werk, goed advies, op tijd én gezellig. Over 16 jaar weer, John en Mark!
Sigrid van Kester
7 november 2017
Net klaar met verhuizen, plafonds, deuren en muren strak gespoten en geschilderd. Zelfs de koelkast mooi antraciet en weer als nieuw!! Grote, hoge muur in de hal is creatief bewerkt met een betonlook, echt gaaf geworden, al veel reacties op gehad. Heel blij met alles, bedankt John!!
Michel
4 november 2017
John geeft prima adviezen. Hij werkt 100% schoon en is een vakman. Bovendien een hele fijne man. John is een topper.
Helga Vermeulen
2 september 2017
John en Mark van den Bos zagen kans, onze eengezinswoning binnen één week weer als nieuw te laten uitzien! Zij hebben van boven tot beneden alles opgeschilderd; het ziet er weer perfect uit. De houtrot die in de panelen zat en waarvan wij helemaal geen weet hadden, hebben ze "opgespoord" en op een zeer kundige wijze weggewerkt. Welk schildersbedrijf heeft de kennis in huis om dit te doen? Wij zijn heel dankbaar en erg tevreden met hun werk!
Jan van den Bos
18 mei 2017
Plafond woonkamer gespoten, prima werk. Komt afspraken goed na!
John Kolstee
3 mei 2017
Afgelopen week door John en Mark van den Bos de deuren, wanden en muren laten spuiten. Deze personen verstaan hun vak uitstekend en staan garant voor het leveren van een geweldig eindresultaat. Een prestatie van formaat!! Indien nodig dan zal ik geen moment twijfelen om wederom dit bedrijf in te schakelen, en zal hen ook aanbevelen bij andere personen.
Ralph en Kien
22 maart 2017
De zolder laten spuiten en de woonkamer later behangen en sausen. Alles zeer netjes gedaan. Vooral blij met het meedenken over oplossingen, extra's, ook als dit niet direct met het schilderen te maken heeft. Heren, top gedaan.
John en Ria
1 januari 2017
Ons hele huis laten spuiten. Keurig alles afgedekt en strak gespoten. Super mooi resultaat! Bedankt !
Fam. Burgers
14 december 2016
Mooi spuit- en schilderwerk geleverd. Woonkamer als nieuw. Top!
Cees en Marja van Gi
19 oktober 2016
Prima schilderwerk/spuitwerk geleverd door John en Mark. Ook nog een stoere stuucmuur door hen gerealiseerd. Top heeel tevreden!!
Cynthia Noordam
15 augustus 2016
Wij hadden al 2 pogingen ondernomen om onze lange muur in de woonkamer glad en vlekkenloos geschilderd te krijgen. Nadat we John hebben benaderd heeft hij de muur opnieuw voorbehandeld met een dun laagje pleisterwerk en heeft de muur vervolgens geschilderd. De muur is eindelijk mooi geworden. Ook fijn dat hij stipt op tijd was beide dagen. We zijn heel tevreden!
Bart & Anneke Ranke
27 juli 2016
Wij hebben de afgelopen 2 weken van onze patio bungalow de buitenboel laten schilderen door schildersbedrij f J&M van den Bos. Het is moeilijk om een goed bedrijf te screenen, maar door de goede recensies hebben wij besloten om voor bovengenoemd bedrijf te kiezen. Mark van den Bos kwam na een week alles opnemen wat er gedaan moest worden. De manier hoe dit bedrijf tewerk gaat, door eerst alles goed te controleren op onvolkomenheden en houtrot. Het grote voordeel is dat Mark ook nog timmerman is. Daardoor kon hij het houtwerk dat vervangen moest worden zelf doen en dit is naadloos gebeurd. Op de 1e etage hebben wij een witte metalen Pergola, die wat achterstallig onderhoud had. John heeft dit weer als nieuw gekregen. Dit zijn echte vakmensen die heel nauwkeurig werken. In de 21 jaar dat wij hier wonen, hebben wij nog nooit een bedrijf gehad die zo strak en mooi werk hebben afgeleverd. Bedankt John en Mark voor zo'n mooi resultaat.
Jesse van K
17 juni 2016
Volledige woonkamer, keuken en halletjes laten spackspuiten. Na 2 dagen was alles al klaar. Resultaat ziet er strak en netjes uit! Bedankt!
Jitske
13 mei 2016
Goede en vriendelijke service, mooi eindresultaat. In zo'n anderhalve dag zijn de muren en plafonds in mijn appartement weer strak en fris wit gespoten. Ook het paars sauzen van een wand was geen enkel probleem. Gedurende de werkzaamheden was alles netjes afgeplakt en na afloop werd het weer netjes achtergelaten. Ik ben zeer tevreden en kan John en Mark zeker aanbevelen!
Fam. du Mee
23 maart 2016
Hebben de gehele benedenverdieping laten doen. Plafonds gespoten. Op de muren zat spachtelputz en die hebben ze glad gemaakt en daarover vliesbehang. Alles gesausd. Echt prachtig geworden. Ook de keuken laten spuiten van de oorspronkelijke crème kleur, nu weer stralend wit. Echt vakwerk heren! En zojuist stond er een klein potje verf voor de deur die we kunnen gebruiken voor evt kleine beschadigingen. SUPER! Bedankt
Rene
14 december 2015
Top werk afgeleverd, plafond gewit en de muren gespachtelpoets t! Weer helemaal als nieuw :)
Familie Tjoen
8 december 2015
Voor ons huis moest de woonkamer, keuken en trappenhuis geverfd worden. Voordat er daadwerkelijk geschilderd kon worden, heeft er eerst een inspectie plaats gevonden. Hieruit bleek dat de muren niet behandeld waren sinds de bouw. Met hoge kennis en ervaring hebben wij het advies gekregen om de muren te spuiten voor een beter resultaat. En dat resultaat is erg zichtbaar, prima werk is er geleverd. Naast het schilderen, is er ook reparatie uitgevoerd vanwege beton-rot. De gaten zijn niet zichtbaar en netjes verwerkt. Conclusie: top werk gedaan door vakkundige heren.
Familie Boers
1 december 2015
Ons hele trappenhuis is gespachteld door John van den Bos. We zijn er blij mee! De werkzaamheden verliepen snel en netjes en het eindresultaat ziet er heel strak uit!
Familie Kester
29 november 2015
Wat waren we blij met het door John prachtig gespoten plafond van de woonkamer van ons nieuwbouwhuis. Helaas ontstond er door een fout tijdens de bouw lekkage in de badkamer, waardoor er vochtplekken zichtbaar werden op het plafond. Na een telefoontje kwamen John en Mark langs om de 'schade' te bekijken en heeft Mark de lelijke plekken keurig weggewerkt zonder dat ze hiervoor iets gerekend hebben. Grote klasse! Service ten top. Hier is de klant echt koning.
Aad van Dop
13 oktober 2015
John en Mark hebben prima werk geleverd. De hele buitenkant geschilderd. Tevens nog en slechte plek in het houtwerk van ons pui en die is vakkundig door Mark gerepareerd. Wij zijn super tevreden alles ziet er weer super strak uit.
Peter
7 september 2015
Onlangs de buitenkant van ons huis laten schilderen. Het contact met zowel John als Mark was erg prettig. Met het resultaat zijn we zeer blij, alles prima geregeld. Ook samen met Mark even alles nagelopen of inderdaad ook alles naar ons zin was. Ook nog wat extra advies gekregen voor een klus binnenshuis. Dus prima kwaliteit geleverd. Ik bel hen de volgende keer weer!
Corné en Jasperine
20 mei 2015
Plafond van onze hal, keuken en woonkamer voorzien van spuitwerk. Na een goed advies van de mannen konden ze snel bij ons aan de slag. Keurig en net werk geleverd. Erg bedankt voor het mooie resultaat.
John en Els Tanke
5 april 2015
Onze benedenverdieping is heel erg opgeknapt door John v.d. Bos. Het plafond is gespoten, de kozijnen en de radiatoren zijn gespoten. De muren zijn opnieuw gesausd en een andere muur is behangen. Het is een hele metamorfose geworden. We zijn er heel erg blij mee. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd met een prachtig eindresultaat. John is een echte vakman!
familie van Meurs
28 maart 2015
Onlangs door Mark ons plafond laten spuiten. Het contact verliep zeer prettig en Mark nam de tijd om tot een gedegen advies te komen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!
Fam. v. Blitterswijk
16 maart 2015
Door v.d. Bos schilders enkele scheuren en barsten in het oude spuitwerk laten repareren en vervolgens het hele plafond en alle wanden over laten spuiten. De mannen hebben keurig werk afgeleverd en alles keurig achter gelaten. We waren zelf niet thuis maar hadden de sleutel in goed vertrouwen afgegeven. Prettige mensen die hun afspraak nakomen en snel goed werk leveren. Wij zijn dik tevreden!!!
mevr. v.d. Wert
11 februari 2015
Via via bij de schilders v.d. Bos terecht gekomen. Er werd rustig de tijd genomen om het werk op te nemen waarna al vrij vlot een offerte werd toegezonden. Het was veel houtwerk, zoals deuren/kozijnen/trappen, maar dit werd goed en snel aangepakt. Keurig gespoten met hun verwarmde verfspuitsysteem voor binnenwerk. Ik voel aan het houtwerk dat het vol en glad gespoten is en dat er veel aandacht aan het voorwerk is besteed, kortom zeer tevreden!
Cees
11 februari 2015
Onlangs besloten om ons appartement in zijn geheel op te laten knappen door John en Mark van den Bos. We zagen er erg tegenop, maar de aanpak en het eindresultaat is zeer naar tevredenheid. Eerst werd alles keurig afgedekt, daarna plafonds gespoten, wanden gesaust en deuren en kozijnen in de verf gespoten met een zeer strak resultaat. Er werden lange dagen gemaakt door de mannen en zelfs op zaterdag, zodat we weer snel in ons appartement terug konden keren. Nogmaals bedankt!
Ronald en Jacq
11 februari 2015
Ook al is je huis niet leeg, Mark en John spuiten ook deuren in je huis. Mannen, super! Wat zijn onze nieuwe deuren mooi geworden. Prima afwerking.
V. Westerik
4 februari 2015
Na eerst met een "klusjesman" in zee te zijn geweest, (want "lekker goedkoop") kon ik na afloop wel huilen. John en Mark hebben gelukkig, als échte vaklui, alles over gedaan. De spuittechniek beheersen ze als de beste en alles ( deuren , omlijstingen van de ramen, wanden sausen) ziet er prachtig uit nu! Ben heel blij en erg tevreden. Daarnaast zijn het óók nog eens heel aardige mensen! Bedankt gasten!
Peet Janssen
2 februari 2015
Door waterschade aan het plafond in de woonkamer, de Heren Van Den Bos gebeld, we hebben een afspraak gemaakt en ze hebben alles weer netjes op geknapt. Ze kregen de sleutel en konden het huis in en uit , lekker makkelijk voor beiden partijen. dik tevreden.
Jan Blankman, Naaldwijk
26 mei 2014
Nadat wij medio maart hadden besloten naast het buitenschilderwerk ook de woonkamer beet te pakken, John gevraagd offerte af te geven. Woonkamer moest eigenlijk snel gebeuren, buiten was niet zo’n haast mee. Prijs was alleszins redelijk en dus akkoord gegeven en nog geen 3 weken later zaten wij er in de perfect behangen woonkamer met opgefrist plafond weer als nieuw bij. Zelfs het buitenschilderwerk was klaar. Het prettigste van alles is dat je John en Mark met een gerust hart een sleutel geeft en zij op hun beurt rustig hun gang kunnen gaan. Wat ons betreft leveren John en Mark werk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
van Kester
14 mei 2014
Poosje terug de mannen van v.d. Bos over de vloer gehad. Trappenhuis wanden laten spachtelen en behangwerk woonkamer uit laten voeren. Het gestuukte plafond in de woonkamer met latex laten spuiten. Alles ziet er strak uit. Ik was een beetje wantrouwig in het begin of ik er wel goed aan deed, omdat het best wel verschillende klussen zijn. maar het wantrouwen was snel verdwenen toen ik ze zag werken. En zeker gezien het eindresultaat. Ben er blij mee!
H.A. Hoogenraad
14 mei 2014
Het buitenschilderwerk en het binnenschilderwerk van de slaapkamer uit laten voeren door John en Mark van den Bos. Er was een prettige samenwerking en ze komen hun afspraken na. Verder is er goed overleg geweest en er is netjes en vakkundig gewerkt. Op het laatst is ook nog de lamp van het plafond slaapkamer en de gordijnen terug gehangen. Dit had niet gehoeven, maar werd me spontaan aangeboden.
Fam. Barendse
4 mei 2014
Wij hebben onlangs de buitenkant van onze woning laten schilderen door John en Mark. Ik ben zeer tevreden. Er is netjes gewerkt en het ziet er prima uit. De woning kan er weer 5 jaar tegen. Een probleem met de garagedeur hebben ze ook gelijk opgelost. De communicatie was prima. Ik zal J. & M. van den Bos zeker aanbevelen bij vrienden en familie.
N. Koppenol, Naaldwijk
13 april 2014
Paar weken terug het buitenschilderwerk laten doen en dit weer tot volle tevredenheid! Dit was alweer voor de 3e keer dat ik het John en Mark heb laten doen. Om de 5 jaar. En over 5 jaar gaat het weer gebeuren door hun. Met goed vertrouwen kan ik de sleutel afgeven en er word keurig gewerkt. Ook de communicatie was goed, ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang en planning. Het onderlinge contact was goed.
fam. Veldhoven
13 april 2014
Wij hebben de buitenkant van onze woning laten schilderen en het is ons zeer goed bevallen. Eerst kregen we een goed advies over het aan te brengen verfsysteem en daarna werd ons een kleurenplan voorgeschoteld wat een fraai eindresultaat heeft gebracht. Er is nog een lekke ruit vervangen en ook nog wat timmerwerk uitgevoerd. Alles in een, wel zo prettig! Het onderling contact was fijn en ontspannen. Wij hebben hier zeker geen spijt van en zullen John en Mark van den Bos ook gaan aanbevelen bij vrienden ,familie en kennissen.